7 de novembre del 2007

Tertúlies de ciència-ficció a Vilafranca

Vilafranca del Penedès acollirà, el 17 de novembre, les primeres Ter-Cat (Tertúlies Catalanes de ciència-ficció, fantasia i terror). La proposta està coordinada per Eloi Puig, responsable del web La Biblioteca del Kraken.


Els participants de la primera tertúlia es trobaran a les 12 del migdia al cafè "El Coro" del centre de Vilafranca. A les 2 de la tarda es farà un dinar-tertúlia a "Cal Figarot", la seu social dels Castellers de Vilafranca (a la foto). La tertúlia continuarà després del dinar, fins que els assistents ho creguin convenient.

Les Ter-Cat volen ser un lloc de trobada per tots els aficionats a la ciència-ficció, fantasia i terror d'arreu dels Països catalans. Els seus impulsors volen promoure aquests gèneres literaris amb tertúlies i trobades a diferents ciutats. La seva intenció és que les tertúlies es vagin realitzant en llocs diferents de manera que tothom pugui tenir-ne alguna a prop en algun moment de l'any.


Les Ter-Cat estan obertes a tothom. Qualsevol persona que desitgi rebre'n més informació, pot adreçar-se a la seva llista de correus.