7 d’octubre del 2008

El premi Cryptshow obre el termini d'inscripció

Donat l’èxit de participació de l’any anterior, Cryptshow Festival torna a convocar el seu terrorífic premi de relats. Tots els amants del gènere fantàstic, del terror i de la ciència ficció hi poden participar enviant el seu text fins el dia 1 de gener de 2009.

Els relats guanyadors seran presentats en el marc del Cryptshow Festival’09. Poden presentar-se relats tan en català com en castellà i en qualsevol dels subgèneres fantàstics: ciència-ficció, fantasia i terror.

Podeu consultar les bases al web del Cryptshow Festival

6 d’octubre del 2008

Setmana de ciència-ficció a TV3

TV3 ha programat per aquesta setmana la projecció de diferents films de ciència-ficció aprofitant que aquests dies s'està duent a terme el Festival Internacional de Cinema de Catalunya a Sitges.
Totes les pel.lícules han estat premiades amb algun premi i projectades en el seu moment a Sitges i algunes han esdevingut films de culte entre els afeccionats (sobretot en el cas de Gattaca i Blade Runner).
Les cinc pel.lícules estan programades per ser emeses al voltant de mitja nit i són les següents: Dilluns, "Gattaca" d'Andrew Nicol; dimarts, "Starman" de John Carpenter; dimecres, "Línia mortal" de Joel Shumacher; Dijous, "Donnie Darko" de Richard Kelly i el plat fort divendres: "Blade Runner", el muntatge del director" de Ridley Scott.