5 de setembre del 2009

XI Ter-Cat a Les Borges Blanques

Les Ter-Cat tornen a les comarques de Lleida. En aquest cas a Les Garrigues i més concretament a la seva capital: Les Borges blanques. El proper diumenge 13 de setembre doncs hi tidran lloc les tertúlies catalanes de ciència-ficció, fantasia i terror.

Passem a detallar l'agenda:

11:00 Trobada a l'Estació de RENFE de LLeida. Des d'allí els nostres anfitrions transportaran a la gent a Les Borges Blanques. Si algú vol aquest serveu, cal que ho digui enviant un e-mail a eloikraken@hotmail.com per tenir-ho present.

11:30.- Trobada a la Plaça del Terrall de Les Borges Blanques amb la gent que vingui amb transport propi. Seguidament, cafès, vermut, visita a la vila, visita al museu de l'oli etc...

13:30.- A la mateixa Plaça del terrall, anirem a dinar (cuina casolana i autòctona)

Seguidament, dinar i tertúlies. Entre d'altres activitats, es preu parlar sobre el proper premi Ictineu, la revista catarsi, els llibres recomenats a la passada Ter-Cat i qualsevol altre tema relacionat amb la CF, la fantasia i el terror.

Edicions El Llancer presentaran la seva aposta per publicar clàssics d'aventures, de Cf i de fantasia en català.

Agrairem que els interessats assitir-hi ho comuniquin el més aviat possible -a mitjans de la setmana que va a tot estirar- per planinifar el tema del dinar. Ho poden fer enviant un correu a l'adreça anterior: eloikraken@hotmail.com

Qualsevol interessat por venir a l'hora que més li convingui i afegir-se a les activitats llavors. Només en el cas de voler ser recollit a les 11:00 a l'estació de RENFE de Lleida, es prega confirmació.