1 de juny del 2009

X ter-Cat a Miravet


El proper 7 de juny tindrà lloc a Miravet les X Ter-Cat (Tertúlies catalanes de Ciència-Ficció, fantasia i terror). Aquesta serà l'agenda del dia:

11:20.- Trobada a l'Estació de Móra la Nova amb els assistents que vinguin amb tren --> El tren surt a les 08:47 de BCN; 09:48 de Sant Vicenç de Calders i a les 10:09 de Tarragona. Per tornar hi ha un tren a les 17:55


11:45.- Trobada a Miravet (a la plaça que dóna al riu Ebre)


Seguidament cafè, vermut Seguidament visita al castell templari de Miravet


14:30.- Dinar al restaurant "El molí de Xim" (C/ Major)


Seguidament, tertúlia propiament dita


Depenent del temps, hi ha la possibilitat de creuar l'Ebre amb el transbordador.


Entre d'altres temes, cal destacar les lectures proposades per aquesta edició de les Ter-Cat:


+ Las mentiras de Locke Lamora (Scott Lynch) - Alianza Editorial- (Tapa dura i tova)
+ Batman: Barcelona. El Cavaller del Drac (Diego Olmos)
+ La voz de las espadas (Joe Abercrombie) - Alianza Editorial/ Runas


Per assistir a les tertúlies només cal enviar un e-mail a eloikraken@hotmail.com o passar-se per la llista de correu de les Ter-Cat:
Per subscreu-re's comés cal enviar un e-mail a:


Ter_cat-subscribe@yahoogroups.com

Edicions del llancer publicarà clàssics populars en català

Edicions del Llancer és una nova editorial, amb -segons la seva presentació- ganes de fer coses que mai ningú ha fet, com a mínim, en l'àmbit dels Països Catalans.

Com a primera novetat, s'han especialitzat en un tipus de literatura fa temps injustament abandonada en català, és a dir, la literatura d’aventures, fantasia, ciència-ficció, i terror. La proposta passa per traduir els clàssics d’aquests gèneres a la nostra llengua, i també per oferir als escriptors en català d’aquests gèneres la possibilitat de publicar-los i fer-los arribar al públic.

Per ara ja s'ha publicat "La terra que el temps oblidà" d'Edgar Rice Burroughs. Properament prometen un altre clàssic de la Ciència-ficció d'aventures: "Una princesa de Mart" del mateix autor.