15 de setembre del 2011

XXI Ter-Cat a Jorba (Anoia)


Passem a detallar les activitats de les properes Ter-Cat pel dia 25 de setembre a Jorba (Anoia). En primer lloc comentar que les Ter-Cat quedaran unides a les activitats que organitza el poble de Jorba durant aquell cap de setmana al voltant del correllengua.

A les 10:00 l'associació lúdico-festiva "El pati" d'Igualada ensenyarà a jugar al joc "Verbàlia" i a d'altres jocs de taula. L'associació "El pati" està estretament vinculada amb tot allò associat als jocs de taula i estratègia.

A les 12:30.- Hora oficial de trobada al cafè de la Unió Joventut Jorbenca (Plaça de la Font s/n). Primers cafès i vermuts (I qui no s'hagi afegit abans a una partidaja sap què fer). L'ajuntament col.laborarà amb un pica-pica

A les 14:00 aprox. Dinar de les tertúlies al cafè mateix. Mentre dinem i després de dinar(15:30h) tertúlies pròpiament dites on es parlarà entre d'altres temes:

+ Presentació de la novel·la de ciència-ficció "Olor de gas" de l'Igualadí Pep Elias.

+ Presentació del núm. 5 de la revista Catarsi,

+ Es repassaran les obres finalistes als III Premis Ictineu, que atorguen les Ter-Cat des de fa anys i que preten promoure els gèneres fantàstics en català premiant les millors obres publicades l'any anterior. Aquests premis es lliuraran el proper 26 de novembre a la Biblioteca tecla-Sala de l'Hospitalet de LLobregat a les 12:00. Qualsevol participant de les Ter-Cat  podrà votar entre els finalistes.

A les 18:00. Campionat de Bitlles catalanes. Obertes a tothom.