2 de desembre del 2008

Pagès Editors publica Iskander

Pagès editors ha tret al mercat aquesta tardor de 2008 la novel·la guanyadora del 5è Premi Lleida per a Projecte de Novel·la, ISKANDER. Un viatge a la màgia dels llibres, una obra de gènere fantàstic escrita a quatre mans per l’Alícia Gili i la Sílvia Romero.

ISKANDER ens presenta un món postapocalíptic on es barregen la tecnologia més avançada amb els sistemes de vida més rudimentaris, on els diversos estaments apareixen clarament diferenciats a través d’uns escalafons i barreres socials difícils de superar. La novel.la ens mostra un futur on s’ha perdut la capacitat de lectura i, amb ella, la possibilitat d’esdevenir lliure, de sostraure’s dels lligams de poder que ostenta una minoria. Però la població, en base a la memòria subconscient col·lectiva, recorda els títols dels llibres. La missió d’uns pocs escollits serà la de recuperar aquesta capacitat de lectura.

ISKANDER. Un viatge a la màgia dels llibres, es presentarà al proper dijous 11 de desembre a la Bibilioteca Tecla Sala d'Hospitalet de Llobregat, a les 19.30h. La presentació serà a càrrec de David Alcoy, Africanista i Antropòleg.