26 de gener del 2010

Presentació del Crypthshow Festival 2010

El pròxim 29 de gener de 2010, La Llàntia Espaifestival acull la presentació del Cryptshow Festival 2010. Com cada any, el certamen de curtmetratges serà el plat fort. Entre els films rebuts es troben obres com l'americana “The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon”, la divertida historia d'un assassinat dut a terme amb una cullera. Una de les apostes zombies d'aquest any és l'esbojarrada cinta “Paris by Night of the Living Deads”. I del panorama nacional, podríem destacar “Protopartículas”, del director de “El ataque de los robots de Nebulosa-5”.

Pel que fa al III Premi de Relats Cryptshow Festival de Terror, Fantasia i Ciència Ficció, aquest any s'han rebut uns 200 relats, més que mai. Després de l'experiència del II premi, Cryptshow Festival tornarà a apostar por la distribució del llibre del premi (“Cryptonomikon 3”) a través d'Internet, i amb la voluntat de recollir més relats i autors.

La presentació comptarà amb la projecció d'alguns dels millors curts de l'edició 2009 (“The Facts in the Case Of Mr. Hollow”, “El mal de Schneider”, “Next Floor”, “Vincent, le Magnifique”, “Spider” i la guanyadora “Treevenge”). L'acte serà obert a premsa i públic, i es podrà tastar un aperitiu.

Presentació del Cryptshow Festival 2010
Dia: 29 de gener de 2010
Lloc: Badalona, La Llàntia (Passatge Matamoros s/n, al costat del cementiri vell).
Hora: 21h