4 de novembre del 2008

VII Ter-Cat a Mataró

El proper dissabte 15 de Novembre es realitzaran a Mataró, les VII Ter-Cat (Tertúlies Catalanes de ciència-ficció, fantasia i terror). Després de passar per Vilafranca, Vic, Manresa, Lleida, Barcelona i El Roc de Sant Gaietà, finalment les Ter-Cat arriben al Maresme.

Passem a detallar l'agenda de la jornada:

11:30.- Trobada a l'estació de la RENFE (el tren de Barcelona arriba a les 11:26) amb els assistents que vinguin amb aquest mitjà.

Seguidament, visita al centre de Mataró on es faran uns cafès mentre comencen les primeres xerrades.

Seguidament visita a una o més llibreries recomenades pel nostre amfitrió. Probablement al voltant de 2/4 de 2 es visiti la llibreria Robafaves (C/ Nou, 9)

Al voltant d'1/4 de 3: Dinar al restaurant "La teulada" (C/ Sant Isidor, 78) i tertúlies pròpiament dites. Entre d'altres activitats i xerrades, es dedicarà una estona a analitzar/comentar el llibre "El Sindicat de polícies jueus" de Michael Chabon que va ser la lectura escollida a les darreres Ter-Cat.

També afegir que les autores Alicia Gili i Sílvia Romero presentaran el llibre "Iskander, un viatge a la màgia dels llibres", (Pagès editors, 2008) premi Ciutat de Lleida.

Preguem que les persones interessades en acostar-se al dinar-tertulia, ho comentin per temes de reserva. Qualsevol persona interessada assistir-hi, només cal que es posin en contacte ja sigui enviant un correu electrònic a eloikraken@hotmail.com com a través de la llista de correu de les Ter-Cat: (http://es.groups.yahoo.com/group/Ter_cat/)

Per suscriure's a la llista només cal enviar un e-mail a: Ter_cat-subscribe@yahoogroups.com