17 de març del 2010

XIV Ter-Cat a Castelló

Passem el programa del la XIV Ter-Cat (Tertulues Catalanes de Ciència-ficció, fantasia i terror) que es realitzaran a Castelló de la Plana el proper 27 de març (dissabte).

Aquesta Ter-cat coincidirà amb les VI Jornades de Còmics de Castelló per la qual cosa, algunes de les activitats estaran integrades en dites jornades. A tal efecte s'ha preparat la següent jornada:

+ 11:15.- Trobara a l'estació de RENFE (C/ Pintor Oliet, 13), pels afeccionats que arribin amb l'Euromed des de Catalunya.

+ 12.00.- Cafè i firma de còmics a la llibreria Argot (C/ Sant Vicent, 16). Els autors Jordi Costa, Felipe Hernández Cava i Bartolomé Seguí signaran exemplars.

+ Seguidament Passeig turístic fins al restaurant

+ 14:00 aprox.- Dinar al Centre Cultural Valencià "La Nau" (C/ Alcalde Tàrrega, 79).

+ Seguidament Tertúlies de sobretaula

A la tarda: Visita a l'exposició "100% Freak" a la Llotja del Cànem (C/ Cavallers, 1).

Recordem que qualsevol persona pot assistir a qualsevol dels actes però que demanem en la mesura del possible confirmació pel dinar pel tema de reserva. Per tal efecte cal enviar un correu a eloikraken@hotmail.com

Per unir-se a la llista de correu de les Ter-Cat i estar informat i participar en la planificació de futures trobades només cal enviar iun correu electrònic a:

Ter_cat-subscribe@yahoogroups.com

15 de març del 2010

Guanyadors del II Premi Ovelles elèctriques

Ahir es van fer públics els guanyadors del II Premi Ovelles Elèctriques de relats fantàstics.

Recordem que el premi té dues categories: relats presentats en català i relats presentats en castellà, així com 1 accèsit i dues mencions d'honor.

Reproduim l'acta publicada ahir mateix al web Ovelles elèctriques



Acta del Jurat del II Premi Ovelles elèctriques de relats de ciència-ficció, fantasia i terror.

El Jurat format per Ramon Batalla, Jordi Guàrdia, Enric Herce i Eloi Puig ha decidit otorgar:

-Guanyador en la categoría relat en espanyol: José Manuel Fernández Aguilera, pel relat "Una idea ridícula" (lot de llibres valorat en 350€)

-Guanyador en la categoria relat en català: menut, amb el relat "Plaga d'humanitat" (lot de llibres valorat en 350€)

-Guanyador de l'accèsit: Serafín Gimeno Solà, pel relat "La decisión"

Així mateix i degut a la gran qualitat dels relats finalistes, el Jurat ha decidit atorgar dues mencions d'honor:

+ José María Pérez Hernández, pell relato "Órbita Koimeterion" (Lot de llibres format per: El secreto de los dioses olvidados, Los tiempos del oráculo y A diez mil años luz, de Grupo AJEC).

+ Ricardo Montesinos, pel relat "El arte de la guerra según Charles Darwin" (Lot de llibres format per: La máscara del héroe, Illius i Artrópodos, de Grupo AJEC).