17 de març del 2010

XIV Ter-Cat a Castelló

Passem el programa del la XIV Ter-Cat (Tertulues Catalanes de Ciència-ficció, fantasia i terror) que es realitzaran a Castelló de la Plana el proper 27 de març (dissabte).

Aquesta Ter-cat coincidirà amb les VI Jornades de Còmics de Castelló per la qual cosa, algunes de les activitats estaran integrades en dites jornades. A tal efecte s'ha preparat la següent jornada:

+ 11:15.- Trobara a l'estació de RENFE (C/ Pintor Oliet, 13), pels afeccionats que arribin amb l'Euromed des de Catalunya.

+ 12.00.- Cafè i firma de còmics a la llibreria Argot (C/ Sant Vicent, 16). Els autors Jordi Costa, Felipe Hernández Cava i Bartolomé Seguí signaran exemplars.

+ Seguidament Passeig turístic fins al restaurant

+ 14:00 aprox.- Dinar al Centre Cultural Valencià "La Nau" (C/ Alcalde Tàrrega, 79).

+ Seguidament Tertúlies de sobretaula

A la tarda: Visita a l'exposició "100% Freak" a la Llotja del Cànem (C/ Cavallers, 1).

Recordem que qualsevol persona pot assistir a qualsevol dels actes però que demanem en la mesura del possible confirmació pel dinar pel tema de reserva. Per tal efecte cal enviar un correu a eloikraken@hotmail.com

Per unir-se a la llista de correu de les Ter-Cat i estar informat i participar en la planificació de futures trobades només cal enviar iun correu electrònic a:

Ter_cat-subscribe@yahoogroups.com