25 de març del 2008

'Zombiosis', de Bayarri i Llassans

Entre les novetats que Glénat publicarà en català pel Saló, destaca el volum 'Zombiosis', de Guillem Bayarri i A. L. Llassans. L'obra va guanyar el concurs de còmic Carnet Jove de l'any passat. Per arrodonir el llançament del còmic, els dos autors han obert un blog de 'Zombiosis' a la xarxa.

El resum de l'obra és prometedor: "Què ha passat? No ho saben, però és alguna cosa molt xunga perquè ni el Google no funciona. Estan atrapats a l'Alt Aragó, incomunicats i envoltats de zombis. Són quatre paios de Barcelona i la seva única esperança és escapar a França. Ho aconseguiran? No ho tenen pas fàcil, sobretot portant com llastri un extaxista fatxa, una guàrdia civil, un polític i un immigrant". Ni la Troma.

Segon àlbum d'Orn, de Quim Bou


Editorial Dolmen acaba de publicar el segon àlbum de la sèrie 'Orn, Història Universal', de Quim Bou. El volum de tapa dura, titulat 'L'illa Formiga' s'ha publicat amb color digital del mateix Bou. Aquí en teniu unes pàgines en format pdf.

El dibuixant vol publicar 12 àlbums d'aquesta sèrie de fantasia heroica, que es declara influïda per l'obra 'Usagi Yojimbo', de Stan Sakai. El personatge Orn ja havia aparegut en altres còmics de l'autor, que van sortir en castellà publicats per Dude Comics. Bou ha decidit reeditar-los en català, en format d'àlbum, i els ven per Internet a través de Maqui Edicions.