5 de novembre del 2007

Setè butlletí de la SCCFF


Ja podeu descarregar-vos el setè butlletí electrònic de la SCCFF, corresponent als mesos de novembre i desembre, dedicat al món de la ciència-ficció i la fantasia en llengua catalana.

A la publicació hi trobareu la Crònica del segon encontre de Ciència-Ficció en llengua catalana a Vilanova i la Geltrú (a la foto), l'article 'La ciència-ficció, gènere i recurs', de Jordi-Font Agustí, i la recuperació d'una sàtira 'frankensteiniana' de Joan Sardà Lloret, apareguda al número 20 de 'La Renaixensa' (juliol de 1875). El butlletí manté les seccions habituals de notícies, llibres, cinema, televisió i còmics.

Toni Segarra destaca a l'editorial la voluntat de "fer arribar doncs a tots els racons de la nostra geografia el coneixement de l'existència d'una societat que té com a objectiu promoure la CF en llengua catalana, com és el cas de la SCCFF, és un deure ineludible. I en aquesta tasca hem de col·laborar tots. Amb xerrades, amb presentacions de llibres, amb articles al butlletí o, en darrera instància, amb la nostra presència a tots els actes, en català, que es fan a favor de la ciència-ficció. Sense que això vulgui dir menysprear o ignorar els que es fan en altres llengües."

El primer butlletí electrònic de la SCCFF va aparéixer el desembre de 2006. El vuitè es publicarà el gener de 2008. Obert a tota mena de col·laboracions, els interessats a col·laborar-hi podeu adreçar-vos al correu electrònic de la societat.