9 de setembre del 2008

VI Ter-Cat al Roc de Sant Gaietà

El proper dia 20 de setembre es realitzaran a El Roc de Sant Gaietà (Tarragonès) les VI Ter-Cat (Tertúlies Catalanes de ciència-ficció, fantasia i terror) . Aquesta és l'agenda prevista del dia:


* 11:45.- Trobada a l'Estació de RENFE de Sant Vicenç de Calders (accesible a través tant de la línia de Vilafranca com la de Vilanova) amb la gent que vingui amb tren.

* Seguidament trajecte fins al poble El Roc de Sant Gaietà (barriada de Roda de Barà), poble pescador típic on començaran les primeres xerrades mentre es visita el poble i es fan uns cafetons. Qui desitgi anar directament al poble, el lloc de quedada és a la plaça central, al costat del pou.

* Al voltant de les 14:00, dinar al restaurant "La Bota", molt a prop de la N-340 i quasi davant de l'Arc de Triomf de Barà, (C/ Bèlgica, 21).

* Durant el dinar i després: Tertúlies pròpiament dites.

Nota: A destacar que les Ter-Cat engeguen en aquesta sisena edició una secció de lectura/visualització recomanada per ser analitzada i debatuda. En aquest cas es tracta de la novel.la "La Mutació sentimental" de Carme Torras (L'autora també assistirà a la jornada).

Per assistir a qualsevol acte de la jornada de les Ter-Cat només cal anar directament a algun dels punts de trobada. Si també es desitja assistir al dinar pregarem que us poseu en contacte amb els membres de la Ter-Cat a través d'aquest e-mail: eloikraken@hotmail.com o entrar a la llista de correu de les Ter-Cat: http://es.groups.yahoo.com/group/Ter_cat/

Per subscriure's directament només cal enviar un correu a: Ter_cat-subscribe@yahoogroups.com