3 d’abril del 2008

'La profecia 2013', de Francesc Miralles

Francesc Miralles publica la novel·la 'La profecia 2013' (Edicions 62), on recupera el periodista Leo Vidal, el protagonista del seu thriller 'El quart Reich'. Aquí podeu veure el tràiler amb què s'anuncia.

Aquesta vegada, Vidal rep una trucada d’un antiquari gironí. A dins d’una còmoda modernista ha trobat un plec de cartes de Carl Gustav Jung, que anaven adreçades a un estudiós gironí de la Kàbala amb qui discutia la data possible de la fi del món. La correspondència, però, desapareix i només Leo Vidal queda al corrent de la xifra enigmàtica que contenia: 2013. Si aquesta arriba a mans de fanàtics, pot perillar el món sencer.

Des de Girona, Vidal travessa Europa resseguint la pista d’una tenebrosa organització criminal. A mesura que avanci en la investigació, descobrirà que la fi del món pot ser total i irreversible si no resol a temps un enigma antiquíssim.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Per ser clara i directa: el llibre es tan dolent que fa gracia. Es recomanable si es vol pasar un ratet entretingut pero si es desitja lectura autentica, amb aquest llibre només perdreu el temps. He llegit algunes crtiques estranyes que el comparen amb el codigo da vinci, sincerament, aixo em sembla un insult per a Dan Brown.