3 de març del 2008

Novè butlletí de la SCCFF


Ja podeu descarregar-vos el novè butlletí electrònic de la SCCFF, corresponent als mesos de març i abril, dedicat al món de la ciència-ficció i la fantasia en llengua catalana. Hi trobareu cròniques de l'Assemblea de la societat a Lleida i de la celebració de les segones Ter-Cat; l'article de Toni Segarra 'Per què els fans no llegixen BD's?'; el relat 'Taüt', de Montserrat Galícia, i les seccions habituals de notícies, llibres, cine i còmics.

A l'editorial, escrita a partir d'un article publicat al Sunday Times, hi podem llegir: 'La Ciència, la de veritat, avança a una tal velocitat que, avui dia, potser és difícil trobar un argument futurista que no hagi caducat abans que l'obra s'hagi donat per acabada. Potser per això, els arguments actuals es basen en esdeveniments impossibles, tan impossibles que de vegades poden arribar a semblar ridículs i, encara pitjor, els que semblen originals es repeteixen un cop i un altre amb diferents enfocaments, de tal manera que tenim constantment la sensació d'un "déjà vu".'

El primer butlletí electrònic de la SCCFF va sortir el desembre de 2006. El desè es publicarà el maig vinent. Obert a tota mena de col·laboracions, els interessats a col·laborar-hi podeu adreçar-vos al correu electrònic de la societat.