15 de novembre del 2010

Proper lliurament dels II Premis Ictineu 2010

El proper dissabte 27 de novembre es lliuraran els II Premis Ictineu 2010. Aquests premis, creats per les Ter-Cat (Tertúlies Catalanes de Ciència-ficció, fantasia i terror) per promocionar les obres fantàstiques escrites o traduïdes al català arriben a la segona edició amb aquesta ordre del dia, oberta a tots els afeccionats:

+ Primera trobada al voltant de les 11:00 al cafè "O vall d'Ouro" (Av. Torrent Gornal, 1; davant de l'estació "Torrassa" de la L1 del metro).

+ El lliurament dels premis començarà a les 12:00 a la sala d'actes de la Biblioteca tecla-Sala de l'Hospitalet de Llobregat (Av. Tarradellas, 44), molt a prop de l'estació de metro esmentada abans. L'acte serà conduït un cop més pel periodista Josep Lluís Blázquez. Es lliuraran els premis de les quatre categories participants:

+ Millor obra fantàstica escrita en català
+ Millor obra fantàstica traduïda al català
+ Millor conte fantàstic escrit en català
+ Millor conte fantàstic traduït al català

Per ara han confirmat la seva assistència els següents finalistes: Sònia Boj, Pep Burillo, Enrique Díaz, Jordi de Manuel, Pep Gómez, Maria Muñoz i Susana Vallejo. Podeu conèixer tots els finalistes en aquest enllaç.

Seguidament hi haurà un dinar en un restaurant proper. Qualsevol persona que s'hi vulgui afegir, cal una inscripció prèvia enviant un correu a eloikraken@hotmail.com

Tota la jornada és de lliure accés i oberta a tothom.