23 d’abril de 2009

Barcanova publica Terra de dracs

L'Editorial Barcanova ha començat a publicar la saga de fantasia juvenil Terra de Dracs, coescrita per Guillem Bou i Carme Trinidad i il.lustrada per Leonardo Rodríguez. El primer volum de la sèrie es titula La Fúria del Dimoni.

La nota de premsa anuncia que la saga presenta una mitologia pròpia (la dels Països Catalans) i alhora allunyada dels tòpics excessivament èpics i violents de les mitologies de consum. Els herois de Terra de Dracs tenen un aire més mediterrani, més proper a la tradició que prové de la Grècia Clàssica i que altre pobles del Mare Nostrum adapten a la seva cultura i circumstàncies.

Terra de Dracs, és una al·legoria sobre l’ésser humà i tot un grapat de problemes que l’envolten. Emmarcat en una història que transcorre a un ritme molt ràpid, la novel·la és un constant plantejament de reptes al lector. És un estímul perquè l’adolescent senti curiositat pels temes que aprèn a secundària, perquè reflexioni sobre el món que l’envolta i, d’aquesta manera, perquè agafi consciència de la importància de formar-se