27 de setembre del 2008

El Premi Manuel de Pedrolo d'enguany, desert.

El jurat del XI Premi de narrativa de ciència-ficció Manuel de Pedrolo- Ciutat de Mataró, compost per en Miquel Barceló, Antoni Munné-Jordà, Montserrat Galicia, Toni Segarra i Jordi Dòria ha declarat el premi d'enguany desert.

Segons paraules del portaveu, en Miquel Barceló, cap dels originals presentats tenia suficient qualitat per guanyar el premi, per la qual cosa, després d'intenses deliberacions, el jurat ha preferit que enguany el premi no tingués cap guanyador i per tant es declarés desert.

És el primer cop que aquest premi, el principal en llengua catalana dedicat a la narrativa de ciència-ficció queda desert.

6 comentaris:

GM Newgrange ha dit...

M'encanta el desert marcià que has posat de foto, Eloi!

I em sap greu que hi hagi aquest elevadíssim nivell d'exigència en aquests jurats d'avui en dia que, més que estimular la gent, la deixen garratibada...

:)

fff ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
fff ha dit...

Vaja, s'ha borrat el missatge... Res, doncs deia que l'any que ve intentarem fer-ho una miqueta millor. De les hòsties se'n apren l'ídem ;)

Eloi Puig ha dit...

Hmm... de fet són les dunes de Merzouga (Marroc) :-)

GM Newgrange ha dit...

Ja m'ho penso, ja, que deu ser de per aquí... però queda molt propi!!!

Per cert, he de pujar a dur-te el CD de l'entrevista... a veure si cap a finals d'octubre-principis de novembre quedem :)

Unknown ha dit...

A mi el que em sorprèn és que hi hagi un comentari, com el que fa la Marcè referent al jurat, en bloc de la sccff tenint en compte que els cinc membres del jurat són tots de la sccff. Què s'ha de fer: donar premi i publicar un llibre per estimular a l'autor encara que serveixi per estimular als lectors a no llegir més SF?