4 de juliol de 2008

V Ter-Cat a Barcelona

El proper dia 12, es duran a terme les V Ter-Cat (Tertúlies Catalanes de Ciència-Ficció, fantasia i Terror) a Barcelona. És el primer cop que les Ter-Cat trepitjaran la capital catalana després de tenir com a seus Vilafranca, Vic, Manresa i Lleida A continuació passem a detallar l'agenda del dia.

Només esmentar que com sempre les Ter-Cat estan obertes a tot tipus d'afeccionat a la Ciència-Ficció, la Fantasia i el terror en qualsevol de les seves vessants (literatura, còmic, cinema, TV, Teatre etc...)

DISSABTE dia 12 de juliol.

+ 11:30.- Trobada al bar 'El trole' (Passeig Lluís Companys, 23, davant la llibreria Gigamesh). Preferiblement a la Terrassa de fora. Cafè i presentació.

+ Seguidament.- Volta per les botigues especialitzades de 'gènere' de la zona... (Gigamesh, Norma, Freaks, etc...). Guia pràctica de què trobar a cada lloc.

+ 14:00 aprox.- Dinar al 'Bar El covent' -Cafeteria-restaurant del centre Cívic Sant Agustí Vell -(Plaça de l'Acadèmia s/n o bé carrer comerç 36 (té dues entrades).

+ Seguidament tertúlies

+ Seguidament (a mitja tarda): Es proposa passar per l'edició d'enguany del festival Cryptoshow que es fa a Sant Adrià del Besòs. Així mateix també hi ha la possibilitat d'assistir a l'exposició 'Assassinat al Museu' pels que els hi agrada més el tema fosc.

NOTES:Qualsevol persona pot assisitir a totes les activitats o a les que cregui convenient. Només es demana, a ser possible, confirmació pel dinar, tan si es ve des de primera hora com si s'hi va directament. El dinar al covent de Sant Agustí ha estat una aposta per dotar d'un cert estil el lloc on farem les tertúlies i com sempre com més aviat sapiguem la gent interessada a venir a dinar millor.

Per confirmar podeu enviar un correu electrònic a l'atenció d'Eloi Puig (eloikraken@hotmail.com) o adreçar-vos a la llista de correu de les Ter-Cat:

http://es.groups.yahoo.com/group/Ter_cat/

Per subscriure's-hi directament només cal enviar un e-mail a la següent direcció:

Ter_cat-subscribe@yahoogroups.com