10 d’abril del 2008

Imatges de la SCCFF a la revista 'Contagi'

El número 5 de la revista cultural Contagi publica l'article 'Ciència-ficció catalana, un gènere diferent', d'Antoni Munné-Jordà.

El text, on es repassa l'evolució del gènere a casa, va il·lustrat amb força imatges de les diferents trobades de la nostra societat. En aquest sentit, doncs, és un document valuós pels membres de la SCCFF, com a mínim des del punt de vista sentimental. I pel reconeixement de la tasca que anem fent (sense pressa, ni cap afany de glòria, diners o altres bajanades per l'estil).

Un altre text remarcable és l'avanç editorial del llibre 'Biografia no autoritzada de Joseph Pujol 'El Petòman', d'Adrià Pujol i Cruells (CCG Edicions). El volum de Pujol recull dades sobre aquest artista sonor i singular, tan admirat per Comelade, Estellés, Dalí o Bigas Luna.


També podeu trobar a Contagi una entrevista amb la dibuixant iraniana Marjane Satrapi, a càrrec de Jordi Camps i Linell; l'article 'Mortadel·lo i Filemó, agència de diversió', de Sebastià Roig, o un reportatge sobre els deu anys del Museu del Cinema, de Pep Prieto.