10 de febrer del 2008

Assemblea de la SCCFF a Lleida


La sala de Col·loquis de l'Institut d'Estudis Ilerdencs (Lleida) va acollir, el 2 de febrer, l'assemblea general ordinària de la SCCFF. Durant la sessió es va posar damunt la taula el tema de la renovació de la meitat de la junta, que tindrà lloc l'estiu vinent.


L'assemblea va proposar que continuessin a la nova junta Isidor Bernabé, Òscar Pàmies, Toni Segarra i Antoni Munné Jordà. Algun d'aquests components exercirà alguna de les tasques de les quals s'encarregaven, fins aleshores, els membres dimissionaris Rosa Fabregat, Bea Puig i Àfrica Rubiés. En paral·lel, es va proposar la incorporació com a nous vocals de Jordi Font-Agustí (per a crear una vocalia de literatura i ciència), Montserrat Galícia i Pep Homar.

També es va acordar que Antoni Munné-Jordà ocupés la presidència de la Societat i que Antoni Rosa Fabregat, la presidenta sortint, es convertirà en presidenta vitalícia honorària a partir de la propera assemblea, que haurà de refrendar aquests canvis.

Per ingressar a la SCCFF només cal fer un ingrés de 10 euros anuals; aquesta quota, de fet, és simbòlica, ja que la societat no té cap afany de lucre i procura esmerçar aquests ingressos en la promoció del gènere fantàstic, de terror i de ciència-ficció en català (dins les possibilitats de cadascun dels seus components).

Els interessats a donar-se d'alta a la societat poden dirigir-se a la llista de correus, oberta a socis i no-socis, i demanar quines passes s'han de fer per formar part de la societat.