1 de gener del 2008

Vuitè butlletí de la SCCFF

Ja podeu descarregar-vos el vuitè butlletí electrònic de la SCCFF, corresponent als mesos de gener i febrer, dedicat al món de la ciència-ficció i la fantasia en llengua catalana.

A la publicació hi trobareu dades sobre el traspàs de l'escriptor Sebastià Sorribas, la celebració de les primeres Ter-Cat, la presència de la ciència-ficció al 'Tradicionari', l'article 'La història a la llum de la ciència' de Toni Segarra o el relat 'Duplicat', d'Òscar Pàmies. El butlletí manté les seccions habituals de notícies, llibres, cine, teatre i còmics.

Pere Verdaguer destaca a l'editorial que la ciència-ficció "continua sent un gènere que respon a les necessitats del temps, una de les quals és de preparar-nos als canvis i, sobretot sobretot, d'ajudar-nos en el difícil treball d'escollir el camí "polític" (en sentit general) a seguir. Ens obliga a pensar en l'avenir, a pensar-hi raonablement, a pensar-hi per tal d'evitar que, amb l'acceleració de la Història, no ens llancem de cap al precipici per manca de visibilitat."

El primer butlletí electrònic de la SCCFF va aparéixer el desembre de 2006. El novè es publicarà el març de 2008. Obert a tota mena de col·laboracions, els interessats a col·laborar-hi podeu adreçar-vos al correu electrònic de la societat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bo l'ham de la Nicole Kidman. Empeny el lector a clicar l'enllaç al butlletí si vol assabentar-se de la relació que té aquesta senyora amb la SCCFF. Ara que hi haurà renovació de la junta, calen nous associats. Apunteu-vos-hi!