10 de gener del 2008

'Inland Empire' al cicle del CaixaForum


El film 'Inland Empire', de David Lynch, encetarà el cicle '10 lliçons transversals sobre l'estat del cinema', que es celebra del 14 de gener al 17 de març, al CaixaForum de Barcelona.

El cicle impulsat per CaixaForum vol fer una revisió del cine actual de les darreres dècades, mostrant-nos les noves geografies estètiques i polítiques, i les seves mutacions i estats de crisi.

La projecció del film de Lynch tindrà lloc el dia 14, a les 20.30. Abans, a les 19.00, hi haurà la conferència 'Sobre la condició postmoderna. El trompe-l'oeil de l'experiència', a càrrec del catedràtic Francesco Casetti de la Universitat Catòlica Sacro Cuore de Milà. El preu de la conferència i la projecció és de 4 euros, tot i que es pot assistir per separat a cada acte.

Durant la sessió del 28 de gener es projectarà el film 'The Village' (El bosc), de M. Night Shyalaman. Abans es farà la conferència 'L'etern retorn: economia de la repetició i lleis del gènere' a càrrec de Jordi Ballo, del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, i Xavier Pérez, de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.