28 de gener del 2008

Balanç de les II ter-Cat a Vic

El passat dissabte 26 de Gener es va cel.lebrar a Vic les II ter-Cat (tertúlies Catalanes de ciència-ficció, fantasia i terror). Anteriorment ja s'havien inaugurat a Vilafranca.

Afeccionats de poblacions com Viladecans, Vilafanca, Sant Celoni, Igualada, Barcelona i Vic van assistir al dinar-tertúlia.

Com de costum la diversitat temàtica va ser predominant, en aquest cas però es va fer un especial èmfasi en les sèries de TV d'Space Opera i també en els primers contactes al.lienígenes en el camp de la literatura d'autors clàssics com Asimov i Bradbury.

També es va fer una breu presentació de Ficció Ràdio, una emisora de ràdio olotina gestionada per Josep Cuèllar que integra diferents programes dedicats a la ciència-ficció.

Les properes tertúlies encara no tenen data assignada però es confirma que es realitzaran a Manresa (Bages) entre Març i Abril. També s'han mostrat interessades altres "seus" com Lleida i Barcelona.

Per estar al dia de les novetats de les Ter-Cat, només cal entrar a la llista del grup: http://es.groups.yahoo.com/group/Ter_cat/o subscriure's-hi enviant un correu electrònic a:Ter_cat-subscribe@yahoogroups.com