13 de novembre del 2007

Ruta literària per la 'Vampíria' de Pep Blay


El col·lectiu d'accions poètiques La Pell del Llavi organitza una ruta literària nocturna per Albarca, pels escenaris de la novel·la 'Vampíria Sound', de l'escriptor Pep Blay. El novel·lista tarragoní participarà en la ruta fent de cicerone.

La ruta 'Vampíria Sound' forma part dels actes culturals de la Tardor Literària tarragonina. La sortida es farà des de Tarragona el divendres 23 de novembre, a les 18h, i es tornarà des d’Albarca, el dissabte 24 de novembre, a les 11:00h. Hi haurà una acampada voluntària (alberg o similar) i nit de contes i llegendes de terror. La inscripció inclou llibre i 'Kit vampíric'. Qui ho desitgi, tindrà la possibilitat de fer només la ruta i de desplaçar-se amb cotxe particular. Podeu demanar informació al bloc de La Pell del Llavi o escrivint-los un correu.

El col·lectiu La Pell del Llavi realitza aquesta tardor diverses accions literàries d'ambientació gòtica. El 31 d'octubre va presentar l'espectacle 'Obscuritas' al Teatre El Magatzem, una lectura poètica a escena de textos de Shelley, Byron, Walt Whitman, Bécquer, William Blake, Goethe, Maupassant, Rimbaud i Poe... A l’entrada del teatre, l’artista Jordi LLort va presentar una instal·lació que complementava l'acció.