24 de novembre del 2007

Un OVNI aterra al TNC

L'espectacle imaginatiu de marionetes 'OVNI' ha aterrat al Teatre Nacional de Catalunya, on es representarà fins al 5 de gener de 2008. L'obra, original de la companyia Farrés Brothers i dirigit per Jordi Palet, explora l'univers de les relacions familiars. El muntatge en cap moment no se serveix de les paraules. Entre les influències que els autors reconeixen hi ha la novel·la 'Matilda', de Roald Dahl, i el film 'La finestra indiscreta', d'Alfred Hitchcock.

'OVNI' ens mostra un observatori astronòmic on dos astrònoms miren la nit, la lluna, les estrelles, els planetes i la immensitat de l'univers. Però quan els savis observen el dia a dia del seu veïnat, hi descobreixen veuen uns pares que no tracten bé les seves filla. Al mateix temps, un marcià amb problemes busca un lloc on aparcar el seu ovni, i sense voler, provoca canvis important en alguns habitants del planeta.

Abans de la seva presentació nadalenca a Barcelona, 'OVNI' s'havia pogut veure en alguns escenaris d'arreu de Catalunya.