21 de novembre del 2007

Dagoll Dagom es fiquen 'Boscos endins'

Dagoll Dagom estrena demà, al Teatre Municipal de Girona, la versió catalana de 'Boscos endins' (Into the woods), espectacle musical de Stephen Sondheim amb llibret de James Lapine.

Joan Lluís Bozzo és el responsable de la direcció, i Joan Vives s'ha encarregat de la direcció musical, la traducció i adaptació, amb la col·laboració de Bozzo. El repartiment inclou actors-cantants habituals de la companyia, com Carlos Gramaje i Teresa Vallicrosa, i d'altres que s'hi incorporen de nou, com ara Gisela, Mone i Marc Pujol. La companyia enregistrarà el CD de l'espectacle a Girona per comercialitzar-lo aquest Nadal.


A 'Boscos endins', el públic fa un viatge cap al costat obscur dels contes fantàstics, amb l'exploració del dolor de fer-se grans, la presa de responsabilitats i els valors que es traspassen als fills.

L'argument de l'obra s'inicia amb un forner i la seva dona, sense fills i que, víctimes de la maledicció d'una bruixa, viatgen boscos endins, mirant d'alliberar-se de la influència del ser maligne. Allà hi troben la Ventafocs amb el seu Príncep, la Caputxeta Vermella i el Llop, Jan de les mongeteres màgiques i Rapunzel, entre d'altres personatges de conte, que miren de fer realitat els seus propis desitjos.