27 de setembre del 2008

Balanç de les VI ter-Cat













Les VI Ter-Cat realitzades al Roc de Sant Gaietà (Tarragonès) van dur-se a terme el passat 20 de setembre. Hi van assistir 13 persones provinents del Barcelona, Vilafranca, Calafell, Viladecans, Jorba i El Vendrell.

Es va seguir l'agenda programada coneixent el laberíntic i entranyable poble de El Roc de Sant Gaietà mentre es feien els primer vermuts i les primeres tertúlies.

Seguidament i durant el dinar es tocaren els temes previstos com fou l'anàlisis de la novel.la "La Mutació sentimenal" de Carme Torras (amb assistència de la mateixa autora) i també tots els que espontàniament van anar sorgint: Des de les obres d¡escriptors tan diferents com China Mièville o Pilar Pedraza o sagues tan conegudes com la de Miles Vorkosigan o una curiosa i interessant tertúlia al voltant de les novel.les i pel.lícules de zombies.

Per la propera Ter-Cat es va escollir una altra lectura per analitzar i debatre. En aquest serà "El sindicat de policies jueus" de Michael Chabon, novel.la guanyadora del darrer permi Hugo i que es basa en una ucronia al voltant d'un asentament jueu molt diferent al del Israel de la nostra realitat.

Les VII Ter-Cat tindran lloc al Novembre, encara amb seu per determinar. Una seu que triaran els intergrans de la llista de correu de les Ter-Cat en les properes setmanes escollint entre totes les candidatures que es presentin.