5 de juliol del 2008

Onzè butlletí de la SCCFF



Ja podeu descarregar-vos l'onzè butlletí de la SCCFF, corresponent als mesos de juliol i agost. Hi trobareu cròniques de les IV Ter-Cat a Lleida, de la presentació de 'La mutació sentimental', de Carme Torras, a Mataró; de l'Assemblea de la SCCFF a la Segarra; del I Congreso Internacional de Literatura Fantástica y de Ciencia Ficción a Getafe.

El butlletí inclou les seccions de crítica de llibres, teatre, cinema i còmic, l'article 'Quins malvats volem per als nostres fills?', d'Òscar Pàmies; i el relat 'Les picades', de Pere Verdaguer.

L'editorial recorda el resultat de l'última assemblea de la societat: "Complint els estatuts, es va dissoldre la junta vigent des de feia tres anys, i quedà nomenada la junta renovada. Aprofitem l'avinentesa per felicitar la nova junta en la figura del seu president, Antoni Munné-Jordà; la secretària, Montserrat Galícia, present a la SCCFF des dels seus inicis; el tresorer, Toni Segarra (el primer impulsor d'aquest butlletí); el masover, arxiver i guardià del segell, Òscar Pàmies; el vocal de coordinació i dolç culpable del fotobloc, Pep Homar; i el vocal de literatura i tecnociència, Jordi Font-Agustí, ple d'energia creativa. Els desitgem de tot cor que continuïn dirigint amb la força i l'entusiasme de sempre la noble singladura de la nostra societat en tots els nous projectes i realitzacions previstos. ".

El primer butlletí electrònic de la SCCFF va sortir el desembre de 2006. El dotzè es publicarà el setembre vinent. Obert a tota mena de col·laboracions, els interessats a col·laborar-hi podeu adreçar-vos al correu de la societat.