3 d’abril del 2008

III Ter-Cat a Manresa

La capital del Bages acollirà les III Ter-Cat (Tertúlies Catalanes de ciència-ficció, fantasia i terror el dissabte 12 d'Abril.

Aquests encontres pretenen acostar aquests gèneres a tohom i s'aniran cel.lebrant periòdicament en diverses ciutats catalanes (les anteriors ediciones tingueren com a seus Vilafranca i Vic)

Les jornades consistiran en un dinar al “Bar Vermell” (C/ de les Piques, 3) i la posterior tertúlia. Així mateix, les III TER-CAT coincidiran amb el lliurament del II Premi Miasma de ciència-ficció i Terror que es realitzarà a les mateixes instal.lacions a partir de 2/4 de 6 de la tarda.

Un primer punt de trobada serà el mateix Bar Vermell a les 12:15 on els amfitrions de Manresa conduiran als afeccionats foranis per Manresa mentre comencen les primeres xerrades i vermuts.

Qualsevol persona que desitgi assistir a les tertúlies de sobretaula només ha d’acostar-se a “El Bar Vermell” a partir de les 15:00. Si algú vol també assistir al dinar, que seria el recomanable, preguem es posi en contacte amb l'organització a través d’aquest e-mail per efectuar les reserves oportunes:

eloikraken@hotmail.com

Es pot visitar la pàgina de la llista de correu de les TER-CAT a la direcció següent:

http://es.groups.yahoo.com/group/Ter_cat/

o subscriure's directament a:
Ter_cat-subscribe@yahoogroups.com