31 d’octubre del 2007

Terror a punt a Molins de Rei





Molins de Rei acull del 8 a l'11 de novembre la XXVI edició del Festival de Cine de Terror. Enguany, el certàmen reivindicarà els efectes especials de maquillatge, mostrant la seva evolució a través de films del gènere. D'aquesta manera, el festival vol homenatjar Montse Ribé i David Martí, guanyadors d’un òscar al millor maquillatge per 'El laberinto del fauno'.


Els dies 8 i 9 es celebrarà el Concurs de Curtmetratges de Terror i Gore, amb l'especialista en FX Sergi Sagas i la crítica Desirée de Fez com a membres del jurat. El dia 9 també es farà public el guanyador del premi del I Concurs de Micro-relats de Terror i Gore, organitzat per la Biblioteca Pau Vila, el festival i la col·laboració del fanzine Miasma.

Les 12 hores de terror es celebraran el 10 de novembre, a partir de les 20h. Els films inclosos seran '28 semanas después', de Juan Carlos Fresnadillo; 'Wolf Creek' i 'Rogue', ambdues de Greg Mclean, a més de 'Severance', de Cristopher Smith, i 'Black sheep', de Jonathan King. Taules rodones, tallers de maquillatge i actes paral·lels complementaran l'edició d'enguany del festival.