11 de juny del 2008

Segona temporada d'Herois a TV3



TV3 estrena demà a la nit, després de 'Polònia', la segona temporada d'Herois. Amb el retorn d'aquesta sèrie nominada per als Emmy, els Herois s'esforcen per tornar a la normalitat quatre mesos després dels esdeveniments explosius a Nova York. Tanmateix, l'aparició de nous personatges amb poders especials arreu del món comporta noves amenaces mortals.

La segona temporada comença amb la revelació del parador de Peter (Milo Ventimiglia), Nathan (Adrian Pasdar) i Matt (Greg Grunberg) després del terrible enfrontament amb en Sylar (Zachary Quinto) i la detonació incontrolada de Peter a quilòmetres per sobre de la ciutat de Nova York. Mentre cadascú intenta seguir la seva vida, una nova força sinistra comença a sotjar i a assassinar herois.

2 comentaris:

Eloi Puig ha dit...

Jo us la recomano. Tot i tenir només la meitat de'pisodis crec que la Segona temporada queda més ben tancada que la primera.

Salut!

Eloi.

Anònim ha dit...

Personalment, la primera temporada m'agradà bastant... llenvat del darrer capitol. Concretament el final de Zilar em llevà les ganes de continuar veient-la.

Què els costava treure un dolent nou? No sé... crec que hi ha detalls que s'haurien de cuidar més i a mi aquest em llevà una mica les ganes :-P

Ei!! Que només és la meva opinió, així que tampoc m'heu de fer massa cas ;-)